1. Luiz Guerra New Member

    Whenever I try to post in the latin to English translation I get a 403 error. Is there a reason for this? As a new member I cant post there yet?

    Many thanks in advance
  2. Cinefactus Censor

    • Censor
    Location:
    litore aureo
    We are looking into it. You should be able to post there.
  3. Luiz Guerra New Member

    This is the error screen:

    Attached Files:

  4. Cinefactus Censor

    • Censor
    Location:
    litore aureo
    If you keep trying, it should work eventually...

    Looks like a large chunk of text. If you have a long passage to translate, you should consider posting in the paid translations forum. To advertise there, you will need to make some kind of donation to the forum.
    Luiz Guerra likes this.
  5. Luiz Guerra New Member

    ok, thanks for the reply
    I've just made a $6,00 donation, but I'm still unable to post on the paid translation forum, I suppose it takes some time . I will wait
    Many thanks, again!
    Last edited by Luiz Guerra, May 7, 2017
  6. Dantius Homo Sapiens

    • Civis Illustris
    Location:
    in orbe lacteo
    Make sure that your text is plain text and not in any special font. If you're copying it from another webpage, it is likely that your text is not in the right font.
    Luiz Guerra likes this.
  7. Luiz Guerra New Member

    Thanks! that was the problem! I was copying some parts from Word!
  8. AoM Rosa Caerula

    • Civis Illustris
    I've also gotten this recently, multiple times. I wasn't copying/pasting anything.
  9. Terry S. flamen

    • Civis Illustris
    Location:
    Hibernia
    Just got one trying to post a Youtube video.
  10. Callaina Feles Curiosissima

    • Civis Illustris
    Location:
    Canada
    Me too.
  11. Pacifica grammaticissima

    • Civis Illustris
    Location:
    Belgium
    Smileys and italics, even sometimes quoting, often cause problems too with either posting or editing.
  12. Callaina Feles Curiosissima

    • Civis Illustris
    Location:
    Canada
    Yes, I've experienced both. The problems seemed to start about 3-4 days ago.
  13. Pacifica grammaticissima

    • Civis Illustris
    Location:
    Belgium
    I said "italics" because that's what I (try to) use oftenest, but it's the same with bold, and most probably underlining as well, and all special things of the kind.
  14. Pacifica grammaticissima

    • Civis Illustris
    Location:
    Belgium
    Actually, I'm not sure it's quoting in itself. I thought so in the beginning, but I have a few times been able to post something containing a quote after removing a smiley or some italics etc. that were it the quote, while it wouldn't post before I removed those things.
  15. Callaina Feles Curiosissima

    • Civis Illustris
    Location:
    Canada
    I've been copying it over to a plain text document as plain text (removing the formatting) and then re-pasting into the reply box. It seems to work.
  16. Lysandra Canis

    • Civis Illustris
    Location:
    Tasmania
    I can't post anything in the General Latin Chat section. I'm not copying/pasting anything, and I've tried it without smileys... it just keeps coming up with '403 error' every time.
  17. Pacifica grammaticissima

    • Civis Illustris
    Location:
    Belgium
    Did you use any italics, bold, etc., anything else than just plain text?
  18. Lysandra Canis

    • Civis Illustris
    Location:
    Tasmania
    Just plain text!
  19. Lysandra Canis

    • Civis Illustris
    Location:
    Tasmania
    It also happened yesterday, and I tried to post a message about it on this thread. However, the '403 error' came up here, too.
  20. Pacifica grammaticissima

    • Civis Illustris
    Location:
    Belgium
    Hmm, I don't know, then... :(

Share This Page

 

Our Latin forum is a community for discussion of all topics relating to Latin language, ancient and medieval world.

Latin Boards on this Forum:

English to Latin, Latin to English translation, general Latin language, Latin grammar, Latine loquere, ancient and medieval world links.